Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mevzii itfaiye yetkilileri ve bina denetçgelecek, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün organizatör gereklilikleri alınladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamlamada müessir başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve mesleklevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kullanılacak nefer nüshası 100 kişhayır aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK BAR olmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın kapısı ivedi çıkış için kullanılacaksa o dakika lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı Yangın çıkış kapısı istanbul içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Adida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın şayan standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını belirlemek karınin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, henüz yapı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Report this wiki page